Zöldhulladék elszállítás Budapest és Pest megyében

A lehullott falevelek, ágak összegyűjtésekor, fűnyíráskor is fontos, hogy odafigyeljünk a környezettudatosságra, és a zöldhulladék-gyűjtést, zöldhulladék elszállítás szolgáltatást válasszuk! A begyűjtésre kerülő zöldhulladékot (fa- és bokornyesedék, nyírt fű, gyom), ahelyett, hogy elégetnék vagy lerakóra kerülne, komposztálás után újra visszakerül a természetes körforgásba.

Zöldhulladék elszállítás árak:

  • 0-1 m3: 5.500 Ft
  • 1 m3-től: 4.000 Ft
  • Ha messzebbről (a teherautóval nem megközelíthető) kell rakodni, akkor +1.500 Ft / fő / óra
  • Régebbi zöldhulladék, összekomposztálódott falevél, frissen vágott fű, gazzal benőtt és általa nehezített pakolás az alap árainkat +3.000 Ft /m3-el növeli.
  • Tuskó elszállítást addig vállalunk, amíg azt 1 ember meg tudja emelni (max 30 kg).
  • Amennyiben a zöldhulladék nincs szállításra előkészítve és láncfűrészt kell használni a darabolásához, akkor +1.000 Ft /m3

Kizárólag zöldhulladék elszállítását vállaljuk, amennyiben szemetet tartalmaz, az az átválogatás után a helyszínen marad.

Zöldhulladék elszállítás jól előkészítve

Zöldhulladék elszállításra jól előkészítve

 

A zöldhulladék komposztáló üzembe kerül, ahol újrahasznosítják.

Áraink az áfát tartalmazzák és a mennyiséget egy m3 felett, fél m3 -es léptékben számoljuk.

Zöldhulladék elégetése

Felhívnám a lakosok figyelmét, hogy a kerti zöldhulladék égetése Budapest területén TILOS!

Több nagyvárosban és településeken szintén tilos égetni, ezért mindenképpen tájékozódjanak az égetés előtt. Aki a tilalom ellenére tűzet gyújt és azt valaki bejelenti és a tűzoltóságnak az 20.000 Ft-os helyszíni bírságra számíthat, ha elismeri a vétséget. Megpróbálhat mást mondani, de ha egyértelmű a szándékos tűzgyújtás, akkor 60.000 Ft-os bírság is lehet belőle a felső határ 3.000.000.- Ft is lehet.

Elérhetőségeinket az alábbi oldalon találja.